Αναβατόρια


Αναβατόρια

Αναβατόρια

Σε ένα έργο επισκευής και χρωματισμού κτιρίου, ένας από τους κυριότερους παράγοντες δυσκολίας που αντιμετωπίζει ένα συνεργείο είναι αυτός της πρόσβασης.

 

Monostar

Επίσης ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που πλέον απασχολεί πάρα πολύ όλους τους εν δυνάμει πελάτες μας που σκέφτονται να επισκευάσουν και να βάψουν ή να μονώσουν το κτίριο τους είναι ο φόβος των κλοπών στην περίπτωση τοποθέτησης μόνιμων σκαλωσιών. Με την Monostar δεν υπάρχει πλέον κανένας φόβος γιατί απλούστατα το έργο της επισκευής και του χρωματισμού του κτιρίου σας μπορεί να εκτελεστεί με σύγχρονα αναβατόρια.

Με δυνατότητα εργασίας σε οποιοδήποτε ύψος, στηριζόμενα μόνο σε δικό τους μηχανισμό με αντίβαρα και προβόλους και με αυτόματους ηλεκτροκίνητους μηχανισμούς ανύψωσης, επιτρέπουν την εργασία με άνεση, ευκολία και ταχύτητα σε οποιοδήποτε ύψος κτιρίου με ασφάλεια και δίχως την ύπαρξη του φόβου των κλοπών. Επίσης αν η κατασκευή ενός κτιρίου δεν επιτρέπει την χρήση αναβατορίου έχουμε την δυνατότητα της χρήσης πύργου σκαλωσιών αλουμινίου ή σφηνωτών σκαλωσιών που μπορούν να στήνονται και κατέρχονται αυθημερόν.


Αναβατόρια       Αναβατόρια
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ
ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΟΝΩΣΕΩΣ
 • Οι υγρομονώσεις γίνονται με ασφαλτικές μεμβράνες, μεμβράνες PVC, μεμβράνες EPDM, επαλειφόμενα στεγανωτικά ελαστομερή, πολυουρεθανικά υλικά, επαλειφόμενα τσιμεντοειδή και ορισμένα ακόμη ειδικά στεγανωτικά υλικά.

 • Κάνοντας μια θερμομόνωση με τις κατάλληλες προδιαγραφές και τα υλικά τα οποία θα εξασφαλίσουν ουσιαστικό αποτέλεσμα και αντοχή στο χρόνο επενδύουμε πράγματι σε κάτι πολύ σημαντικό.

 • Η κλασσική ή συμβατική μόνωση ενός δώματος που είναι και πιο συνηθισμένη στην Ελλάδα είναι αυτή στην οποία η θερμομόνωση βρίσκεται κάτω από τη στρώση στεγανοποίησης.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
 • Η συνεργασία μας με την Monostar ήταν άψογη. Από την υπογραφή των συμφωνητικών μας , την έκδοση της απαραίτητης αδείας και την εκτέλεση του έργου μέχρι και την τελική παραλαβή του, είχαμε συνεχή ενημέρωση και επίβλεψη από τους μηχανικούς της εταιρείας.

  Μιχάλης Γ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνέπεια, την ταχύτητα εκτέλεσης του έργου, το φιλικό πνεύμα συνεργασίας των συνεργείων και την άριστη τελική εμφάνιση του κτιρίου μας.

  Ευάγγελος Γ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Στη συνεργασία με τη Monostar βρήκαμε αυτό που θέλαμε. Πήραμε περισσότερα από ότι περιμέναμε και είδαμε την πολυκατοικία μας καλύτερη και από καινούργια. Κατά την εκτέλεση του έργου υπήρχε πνεύμα συνεργασίας και πραγματική τεχνογνωσία από τα συνεργεία.

  Δημήτρης Κ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Το συνεργείο ήταν φιλικό γνώριζε καλά την δουλειά του και την εφαρμογή των εξειδικευμένων – σύγχρονων υλικών που εφαρμόζει η εταιρεία. Καλή η συνεργασία.

  Γιάννης Δ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίαςy
 • Τα συνεργεία της εταιρείας ήταν φιλικότατα και με πραγματική τεχνογνωσία. Όλα τα λειτουργικά έγραφα έγιναν με τυπικότατο τρόπο, και με τη στήριξη των μηχανικών της εταιρείας ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό και μεγάλο έργο. Προτείνουμε τη συνεργασία με την εταιρεία ανεπιφύλακτα.

  Νίκος Κ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Μπράβο σας παιδιά. Συνέπεια και ταχύτητα που δεν βρίσκει πλέον εύκολα στην ελληνική πραγματικότητα. Σας σύστησα και αλλού ανεπιφύλακτα. Καλή συνέχεια.

  Αποστόλης Ο.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας