Ηχομόνωση


Ηχομόνωση

Ηχομόνωση

Η Monostar® Α.Ε. έχει στην αποκλειστική της διάθεση τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ΗΧΟ- TECH®. 

Στην ουσία είναι θυγατρική εταιρεία της Monostar® Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται αυτόνομα με δικούς της μηχανικούς εξειδικευμένους και έμπειρους στον χώρο των ηχομονώσεων.


Monostar

Η ΗΧΟ- TECH® αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή έργων ηχομονώσεων σε club, κέντρα διασκέδασης, internet cafe, πλοία, βιομηχανικές και βιοτεχνικές εγκαταστάσεις, οδικές αρτηρίες υψηλής κυκλοφορίας σε κατοικημένες περιοχές και οποιοδήποτε έργο ηχομόνωσης ιδιωτικό ή δημόσιο.

Στην εποχή μας είναι πλέον μέγιστης σημασίας η λύση του προβλήματος του θορύβου, τόσο στους βιομηχανικούς χώρους όσο και στο αστικό περιβάλλον. 
Οι ανάγκες και οι ρυθμοί διαβίωσης του σύγχρονου ανθρώπου, το καθημερινό άγχος, επιβάλουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τη μείωση των θορύβων οποιασδήποτε προέλευσης.

Για την υλοποίηση των παραπάνω θεσμοθετήθηκαν αυστηροί διεθνείς κανονισμοί σύμφωνα με τους οποίους οριοθετούνται τα επίπεδα των παραγόμενων θορύβων με τρόπο ώστε να προδιαγράφονται οι προϋποθέσεις για την εξάλειψη της ενόχλησης, δική μας ή των συνανθρώπων μας, από διάφορους παραγόμενους θορύβους και γενικότερα την εξάλειψη της ηχοπεριβαλλοντικής μόλυνσης.

Η ΗΧΟ- TECH® εφαρμόζει μια μεγάλη ποικιλία ειδικών ηχομονωτικών προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας κάνοντας εμπεριστατωμένες ακουστικές μελέτες και χρησιμοποιώντας όργανα μετρήσεων άριστης ποιότητας. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τα ηχόμετρά μας και όλα τα όργανα που χρησιμοποιούνται για τις ακουστικές μελέτες μας είναι δική μας εισαγωγής από την Αγγλία, τη Δανία και την Ιαπωνία.

Αναλαμβάνουμε:

 • Ηχομόνωση Χώρων: Στούντιο ηχογραφήσεων, κινηματογράφους, κέντρα διασκέδασης, ξενοδοχεία, bar restaurants, οικίες

 • Βιομηχανική Ηχομόνωση: ακουστικοί κλωβοί και ηχοπετάσματα ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, ηχοπαγίδες

 • Ηχοπετάσματα: οδικά, σιδηροδρομικά δίκτυα

 • Ηχομόνωση δικτύων κλιματισμού: ηχοπαγίδες κλιματισμού. Αεροσυμπιεστές. Οι μετρήσεις που θα πάρουμε για την μελέτη του χώρου σας θα είναι ακριβείς κατά ISO και τεκμηριωμένες με τις πλέον επιστημονικές τεχνικές

 • Οι ακουστικές και ηχοπεριβαλλοντικές μελέτες που θα ακολουθήσουν γίνονται από πτυχιούχους μηχανολόγους μηχανικούς πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με απόλυτη επιστημονική εξειδίκευση και εμπειρία στην ακουστική και την ηχομόνωση

 • Με την ολοκλήρωση των κατασκευών μας οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας θα πραγματοποιήσουν τις τελικές ηχομετρήσεις και μελέτες με τις οποίες θα τεκμηριώνεται το άριστο αποτέλεσμα των κατασκευών μας

 • Αυτές οι μετρήσεις και τεκμηριωμένες μελέτες θα είναι τελικώς στα χέρια σας για να τις χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε περίπτωση απαιτηθεί
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΟΝΩΣΕΩΣ
 • Οι υγρομονώσεις γίνονται με ασφαλτικές μεμβράνες, μεμβράνες PVC, μεμβράνες EPDM, επαλειφόμενα στεγανωτικά ελαστομερή, πολυουρεθανικά υλικά, επαλειφόμενα τσιμεντοειδή και ορισμένα ακόμη ειδικά στεγανωτικά υλικά.

 • Κάνοντας μια θερμομόνωση με τις κατάλληλες προδιαγραφές και τα υλικά τα οποία θα εξασφαλίσουν ουσιαστικό αποτέλεσμα και αντοχή στο χρόνο επενδύουμε πράγματι σε κάτι πολύ σημαντικό.

 • Η κλασσική ή συμβατική μόνωση ενός δώματος που είναι και πιο συνηθισμένη στην Ελλάδα είναι αυτή στην οποία η θερμομόνωση βρίσκεται κάτω από τη στρώση στεγανοποίησης.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
 • Η συνεργασία μας με την Monostar ήταν άψογη. Από την υπογραφή των συμφωνητικών μας , την έκδοση της απαραίτητης αδείας και την εκτέλεση του έργου μέχρι και την τελική παραλαβή του, είχαμε συνεχή ενημέρωση και επίβλεψη από τους μηχανικούς της εταιρείας.

  Μιχάλης Γ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνέπεια, την ταχύτητα εκτέλεσης του έργου, το φιλικό πνεύμα συνεργασίας των συνεργείων και την άριστη τελική εμφάνιση του κτιρίου μας.

  Ευάγγελος Γ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Στη συνεργασία με τη Monostar βρήκαμε αυτό που θέλαμε. Πήραμε περισσότερα από ότι περιμέναμε και είδαμε την πολυκατοικία μας καλύτερη και από καινούργια. Κατά την εκτέλεση του έργου υπήρχε πνεύμα συνεργασίας και πραγματική τεχνογνωσία από τα συνεργεία.

  Δημήτρης Κ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Το συνεργείο ήταν φιλικό γνώριζε καλά την δουλειά του και την εφαρμογή των εξειδικευμένων – σύγχρονων υλικών που εφαρμόζει η εταιρεία. Καλή η συνεργασία.

  Γιάννης Δ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίαςy
 • Τα συνεργεία της εταιρείας ήταν φιλικότατα και με πραγματική τεχνογνωσία. Όλα τα λειτουργικά έγραφα έγιναν με τυπικότατο τρόπο, και με τη στήριξη των μηχανικών της εταιρείας ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό και μεγάλο έργο. Προτείνουμε τη συνεργασία με την εταιρεία ανεπιφύλακτα.

  Νίκος Κ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Μπράβο σας παιδιά. Συνέπεια και ταχύτητα που δεν βρίσκει πλέον εύκολα στην ελληνική πραγματικότητα. Σας σύστησα και αλλού ανεπιφύλακτα. Καλή συνέχεια.

  Αποστόλης Ο.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας