Οι Μελλοντικοί μας Στόχοι


Οι Μελοντικοί μας Στόχοι

Οι Μελλοντικοί μας Στόχοι

Οι στόχοι της Monostar® Α.Ε. πηγάζουν από την βαθύτερη επιθυμία μας για την κατάκτηση της «κορυφής» σε ότι κάνουμε και σε όποιον τομέα δραστηριοποιούμαστε.

 

Monostar

Αναζητούμε συνεχώς νέα πρωτοποριακά υλικά και πάντα έχουμε να προτείνουμε κάτι καινούργιο αλλά εγγυημένο και δοκιμασμένο. Όμως ο λόγος για τον οποίο οι μηχανικοί της Monostar® Α.Ε. αναζητούν συνεχώς νέα υλικά και καινούργια πρωτοποριακά συστήματα εφαρμογών είναι κάτι παραπάνω από απλή ενημέρωση. Αυτό που θέλουμε στην Monostar® Α.Ε. είναι να είμαστε εμείς που θα φέρουμε στη χώρα μας αυτό το σύστημα μονώσεων ή χρωματισμών το οποίο θα είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και θα αποτελέσει πραγματική καινοτομία στον κλάδο μας.

Πέρα από την συνεχή βελτίωση και την αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών που συντελούν στην άψογη εκτέλεση ενός τεχνικού έργου, η εταιρεία μας στοχεύει στην ανάπτυξη δικτύου franchise. Όπως είναι κοινά αποδεκτό ο τομέας της παροχής υπηρεσιών στον κλάδο των μονώσεων και των χρωματισμών στη χώρα μας έχει παραμείνει σε προηγούμενες εποχές. Τι ήταν λοιπόν αυτό που μας οδήγησε στο να στοχεύουμε σε αυτό; Η ανάγκη για την ύπαρξη ενός ονόματος πανελλαδικά στον κλάδο των μονώσεων και των χρωματισμών που θα δημιουργήσει - στην ουσία θα κτίσει - μια προσωπική ταυτότητα συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας και της αξιοπιστίας.

Επίσης, η πολύ καλή σχέση της εταιρείας με παράγοντες από την Ρουμανία – μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη χώρα – και η δυνατότητα επενδύσεων σε καίριους τομείς όπως οι κατασκευές ακινήτων, είχε ως άμεσο αποτέλεσμα της έναρξη εταιρείας με την επωνυμία: S.C. Monostar S.R.L. στην όμορφη πόλη Rm.Valcea. της νότιας Ρουμανίας.

Επιδιώκουμε την ανάπτυξή μας σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο περιβάλλον μεγάλων επιχειρηματικών ευκαιριών μέσω της προώθησης των εφαρμογών μας, του επιπέδου της οργάνωσης και της τεχνογνωσίας μας.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΟΝΩΣΕΩΣ
 • Οι υγρομονώσεις γίνονται με ασφαλτικές μεμβράνες, μεμβράνες PVC, μεμβράνες EPDM, επαλειφόμενα στεγανωτικά ελαστομερή, πολυουρεθανικά υλικά, επαλειφόμενα τσιμεντοειδή και ορισμένα ακόμη ειδικά στεγανωτικά υλικά.

 • Κάνοντας μια θερμομόνωση με τις κατάλληλες προδιαγραφές και τα υλικά τα οποία θα εξασφαλίσουν ουσιαστικό αποτέλεσμα και αντοχή στο χρόνο επενδύουμε πράγματι σε κάτι πολύ σημαντικό.

 • Η κλασσική ή συμβατική μόνωση ενός δώματος που είναι και πιο συνηθισμένη στην Ελλάδα είναι αυτή στην οποία η θερμομόνωση βρίσκεται κάτω από τη στρώση στεγανοποίησης.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
 • Η συνεργασία μας με την Monostar ήταν άψογη. Από την υπογραφή των συμφωνητικών μας , την έκδοση της απαραίτητης αδείας και την εκτέλεση του έργου μέχρι και την τελική παραλαβή του, είχαμε συνεχή ενημέρωση και επίβλεψη από τους μηχανικούς της εταιρείας.

  Μιχάλης Γ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνέπεια, την ταχύτητα εκτέλεσης του έργου, το φιλικό πνεύμα συνεργασίας των συνεργείων και την άριστη τελική εμφάνιση του κτιρίου μας.

  Ευάγγελος Γ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Στη συνεργασία με τη Monostar βρήκαμε αυτό που θέλαμε. Πήραμε περισσότερα από ότι περιμέναμε και είδαμε την πολυκατοικία μας καλύτερη και από καινούργια. Κατά την εκτέλεση του έργου υπήρχε πνεύμα συνεργασίας και πραγματική τεχνογνωσία από τα συνεργεία.

  Δημήτρης Κ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Το συνεργείο ήταν φιλικό γνώριζε καλά την δουλειά του και την εφαρμογή των εξειδικευμένων – σύγχρονων υλικών που εφαρμόζει η εταιρεία. Καλή η συνεργασία.

  Γιάννης Δ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίαςy
 • Τα συνεργεία της εταιρείας ήταν φιλικότατα και με πραγματική τεχνογνωσία. Όλα τα λειτουργικά έγραφα έγιναν με τυπικότατο τρόπο, και με τη στήριξη των μηχανικών της εταιρείας ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό και μεγάλο έργο. Προτείνουμε τη συνεργασία με την εταιρεία ανεπιφύλακτα.

  Νίκος Κ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Μπράβο σας παιδιά. Συνέπεια και ταχύτητα που δεν βρίσκει πλέον εύκολα στην ελληνική πραγματικότητα. Σας σύστησα και αλλού ανεπιφύλακτα. Καλή συνέχεια.

  Αποστόλης Ο.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας