Επισκευές & Χρωματισμοί

Xromatismoi

Επισκευές και Χρωματισμοί κτιρίων

Το έργο ενός χρωματισμού όσο και αν σαν διαδικασία φαίνεται απλό, για την ασφαλή και άρτια αποπεράτωσή του, απαιτείται πράγματι μεγάλος όγκος γνώσεων, τόσο τεχνικών όσο και σχετικά με την ισχύουσα νομοθεσία.
Οι γνώσεις αυτές είναι απλούστατα οι αναμφισβήτητα απαραίτητες για την διαδικασία που πρέπει υποχρεωτικά να τηρηθεί τόσο για την ασφάλεια των εργαζομένων, όσο και για την νομική κατοχύρωση όλων των εμπλεκομένων στο έργο και οπωσδήποτε του πελάτη – εργοδότη του έργου.

Monostar

Η Monostar® Α.Ε. σας διασφαλίζει όλα τα παραπάνω από την πρώτη ακόμη στιγμή με την υπογραφή των απαραίτητων συμφωνητικών διαφυλάσσοντας σας από απίθανες και απρόβλεπτες καταστάσεις.
Επιπλέον θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως η δυναμική παρουσία μας στο χώρο των μονώσεων και η επίγνωση της καλής ή όχι ποιότητας των μονωτικών υλικών και χρωμάτων, μας έχει δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά τους χρωματισμούς εξωτερικών χώρων με ταυτόχρονη στεγανοποίηση των επιφανειών.

Όσον αφορά την αποκατάσταση και τον χρωματισμό εσωτερικών χώρων, οικιών, διαμερισμάτων κλπ., οι δυνατότητές είναι πράγματι μεγάλες. Από ειδικές τεχνοτροπίες, stucco veneciano, έως και πατιναριστές επιφάνειες με υλικά αγιογραφίας.
θεωρούμε πως πριν την τελική σας απόφαση, καλό θα ήταν να πάρετε και τη δική μας γνώμη και προσφορά και θα σας αποδείξουμε ότι υπάρχει σίγουρα καλύτερη λύση από αυτές που θα έχετε αντικρίσει πριν δείτε την πρόταση της Monostar®A.E.

Η Monostar® Α.Ε. θέλοντας να εξασφαλίζει στο μέγιστο βαθμό τους πελάτες της από όλες τις απίθανες και απρόβλεπτες καταστάσεις που είναι μάλιστα δυστυχώς συνηθισμένες σε πολλές εταιρείες, έχει στη διάθεσή σας μια πλήρη γκάμα συμφωνητικών και λειτουργικών εγγράφων για την κάθε περίπτωση, εφαρμόζει με πλήρη επίγνωση όλο το νομοθετικό πλαίσιο και τηρεί όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας για αυτό τον σκοπό.
Όλα τα έργα της Monostar® Α.Ε.. είναι ασφαλισμένα για γενική, αστική και εργοδοτική ευθύνη.

ΜΗΧΑΝΕΣ ΒΑΦΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
MARK-V EVOLUTION

Η Monostar® Α.Ε. σε ειδικές περιπτώσεις κτιρίων χρησιμοποιεί ειδικά μηχανήματα τύπου airless για το χρωματισμό δύσκολων επιφανειών, επιφανειών σαγρέ, με πεταχτό σοβά και άλλες μορφές. Με ένα μηχάνημα βαφής airless επιτυγχάνεται η εισχώρηση του χρώματος σε όλα τα σημεία των δύσκολων επιφανειών, ταχύτατα και άψογα. Τα συγκεκριμένα συστήματα βαφής airless που χρησιμοποιεί η Monostar® Α.Ε.. είναι της εταιρείας GRACO Αμερικής, τύπου MARK – V EVOLUTION πίεσης 230bar.

Φωτορεαλισμός

Δίνοντάς μας την εντολή έναρξης ενός έργου σας, η εταιρεία μας σας παρέχει εντελώς δωρεάν τη δυνατότητα να δείτε και να επιλέξετε ανάμεσα σε 20 διαφορετικές προτάσεις συνδυασμών χρωματισμού για την πολυκατοικία σας με την μέθοδο του φωτορεαλισμού.  Με τη μέθοδο αυτή μπορείτε να δείτε πως ακριβώς θα ταιριάζουν οι διάφοροι συνδυασμοί χρωμάτων μεταξύ τους στην πολυκατοικία σας, πριν ακόμη ξεκινήσει ο χρωματισμός της.

Χρωματισμός κτιρίων με ηλεκτρικό αναβατόριο – Τέλος οι σκαλωσιές

Η εταιρεία μας διαθέτει αυτόματα ηλεκτρικά αναβατόρια τελευταίας τεχνολογίας, βελγικής κατασκευής, για ύψος μέχρι και 40μ, πλάτους 5μέτρων με υψηλό δείκτη ασφαλείας και μέγιστη λειτουργικότητα. Σε ειδικές περιπτώσεις όπου αναγκαστικά πρέπει να τοποθετηθούν σκαλωσιές σας εξασφαλίζουμε ότι το έργο χρωματισμού του κτιρίου σας θα γίνει τμηματικά και με τέτοιο τρόπο ώστε καθημερινά οι σκαλωσιές να κατεβαίνουν. Κατά αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε την εξάλειψη της πιθανότητας της πρόσβασης στο κτίριο από ανεπιθύμητα άτομα, πιθανούς κλέφτες κλπ.. Είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου ο χρωματισμός πολυκατοικιών έγινε με αυτό τον τρόπο και το τελικό αποτέλεσμα εκτός από άψογο, επιτεύχθηκε με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας.

Εγγύηση

Η Monostar® Α.Ε. καλύπτει όλα τα έργα χρωματισμού που εκτελεί με εγγύηση συγκεκριμένου χρόνου.
Οι αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες που θα σας προσφέρουμε, επισφραγίζονται πάντοτε με έγγραφη εγγύηση – έως και είκοσι έτη (αναλόγως του είδους εργασίας και των υλικών) – την οποία λαμβάνετε  με την αποπεράτωση του έργου.
Το έντυπο της εγγυήσεως δεν είναι ένα  οποιοδήποτε έντυπο εγγυήσεως μιας τυχαίας εταιρείας.
Θα είναι η εγγύηση της Monostar® Α.Ε.. και θα έχει υπόσταση γιατί εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σας για να σας  καλύψουμε ανά πάσα στιγμή.