Οι Μελλοντικοί μας Στόχοι

Οι Μελοντικοί μας Στόχοι

Οι Μελλοντικοί μας Στόχοι

Οι στόχοι της Monostar® Α.Ε. πηγάζουν από την βαθύτερη επιθυμία μας για την κατάκτηση της «κορυφής» σε ότι κάνουμε και σε όποιον τομέα δραστηριοποιούμαστε.

 

Monostar

Αναζητούμε συνεχώς νέα πρωτοποριακά υλικά και πάντα έχουμε να προτείνουμε κάτι καινούργιο αλλά εγγυημένο και δοκιμασμένο. Όμως ο λόγος για τον οποίο οι μηχανικοί της Monostar® Α.Ε. αναζητούν συνεχώς νέα υλικά και καινούργια πρωτοποριακά συστήματα εφαρμογών είναι κάτι παραπάνω από απλή ενημέρωση. Αυτό που θέλουμε στην Monostar® Α.Ε. είναι να είμαστε εμείς που θα φέρουμε στη χώρα μας αυτό το σύστημα μονώσεων ή χρωματισμών το οποίο θα είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και θα αποτελέσει πραγματική καινοτομία στον κλάδο μας.

Πέρα από την συνεχή βελτίωση και την αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών που συντελούν στην άψογη εκτέλεση ενός τεχνικού έργου, η εταιρεία μας στοχεύει στην ανάπτυξη δικτύου franchise. Όπως είναι κοινά αποδεκτό ο τομέας της παροχής υπηρεσιών στον κλάδο των μονώσεων και των χρωματισμών στη χώρα μας έχει παραμείνει σε προηγούμενες εποχές. Τι ήταν λοιπόν αυτό που μας οδήγησε στο να στοχεύουμε σε αυτό; Η ανάγκη για την ύπαρξη ενός ονόματος πανελλαδικά στον κλάδο των μονώσεων και των χρωματισμών που θα δημιουργήσει – στην ουσία θα κτίσει – μια προσωπική ταυτότητα συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας και της αξιοπιστίας.

Επίσης, η πολύ καλή σχέση της εταιρείας με παράγοντες από την Ρουμανία – μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη χώρα – και η δυνατότητα επενδύσεων σε καίριους τομείς όπως οι κατασκευές ακινήτων, είχε ως άμεσο αποτέλεσμα της έναρξη εταιρείας με την επωνυμία: S.C. Monostar S.R.L. στην όμορφη πόλη Rm.Valcea. της νότιας Ρουμανίας.

Επιδιώκουμε την ανάπτυξή μας σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο περιβάλλον μεγάλων επιχειρηματικών ευκαιριών μέσω της προώθησης των εφαρμογών μας, του επιπέδου της οργάνωσης και της τεχνογνωσίας μας.