Η Εταιρεία μας


Monostar

Η Εταιρεία μας

Η Monostar® Α.Ε. ειδικεύεται στη μελέτη και στην εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μονωτικών υλικών και χρωμάτων, εισαγόμενων και ελληνικών, παρακολουθώντας συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στο χώρο. 

 

Monostar

Η Monostar® Α.Ε. παρέχει τις υπηρεσίες της δίνοντας λύσεις για κάθε περίπτωση μόνωσης και χρωματισμού στον ιδιώτη, τον επαγγελματία, τον αρχιτέκτονα τον πολιτικό μηχανικό ή την τεχνική εταιρεία.

Στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς, εξειδικευμένους σε υψηλό βαθμό στο αντικείμενό τους, και υπαλληλικό προσωπικό το οποίο έχει ως πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών.
Στα συνεργεία της απασχολούνται μόνιμοι, έμπειροι τεχνίτες με μεγάλη πείρα σε μονωτικές εργασίες και χρωματισμούς κτιρίων, οι οποίοι καθοδηγούνται και επιβλέπονται συνεχώς από τους μηχανικούς της εταιρείας.

Η κατακόρυφη αύξηση του κύκλου εργασιών της Monostar® Α.Ε. ως άμεσο αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης των πελατών μας, καθώς επίσης και οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για την κατάκτηση της κορυφής, μας οδήγησαν στην αλλαγή της μορφής της επιχείρησής μας σε Ανώνυμη Εταιρεία.

Από τις αρχές του 2007, η επωνυμία πλέον της εταιρείας μας είναι:

Monostar® Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ και ο διακριτικός τίτλος Monostar® Α.Ε.


Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Γεωργίου Διον. Ευάγγελος 
Μηχανολόγος Μηχανικός

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ
ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΟΝΩΣΕΩΣ
 • Οι υγρομονώσεις γίνονται με ασφαλτικές μεμβράνες, μεμβράνες PVC, μεμβράνες EPDM, επαλειφόμενα στεγανωτικά ελαστομερή, πολυουρεθανικά υλικά, επαλειφόμενα τσιμεντοειδή και ορισμένα ακόμη ειδικά στεγανωτικά υλικά.

 • Κάνοντας μια θερμομόνωση με τις κατάλληλες προδιαγραφές και τα υλικά τα οποία θα εξασφαλίσουν ουσιαστικό αποτέλεσμα και αντοχή στο χρόνο επενδύουμε πράγματι σε κάτι πολύ σημαντικό.

 • Η κλασσική ή συμβατική μόνωση ενός δώματος που είναι και πιο συνηθισμένη στην Ελλάδα είναι αυτή στην οποία η θερμομόνωση βρίσκεται κάτω από τη στρώση στεγανοποίησης.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
 • Η συνεργασία μας με την Monostar ήταν άψογη. Από την υπογραφή των συμφωνητικών μας , την έκδοση της απαραίτητης αδείας και την εκτέλεση του έργου μέχρι και την τελική παραλαβή του, είχαμε συνεχή ενημέρωση και επίβλεψη από τους μηχανικούς της εταιρείας.

  Μιχάλης Γ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνέπεια, την ταχύτητα εκτέλεσης του έργου, το φιλικό πνεύμα συνεργασίας των συνεργείων και την άριστη τελική εμφάνιση του κτιρίου μας.

  Ευάγγελος Γ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Στη συνεργασία με τη Monostar βρήκαμε αυτό που θέλαμε. Πήραμε περισσότερα από ότι περιμέναμε και είδαμε την πολυκατοικία μας καλύτερη και από καινούργια. Κατά την εκτέλεση του έργου υπήρχε πνεύμα συνεργασίας και πραγματική τεχνογνωσία από τα συνεργεία.

  Δημήτρης Κ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Το συνεργείο ήταν φιλικό γνώριζε καλά την δουλειά του και την εφαρμογή των εξειδικευμένων – σύγχρονων υλικών που εφαρμόζει η εταιρεία. Καλή η συνεργασία.

  Γιάννης Δ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίαςy
 • Τα συνεργεία της εταιρείας ήταν φιλικότατα και με πραγματική τεχνογνωσία. Όλα τα λειτουργικά έγραφα έγιναν με τυπικότατο τρόπο, και με τη στήριξη των μηχανικών της εταιρείας ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό και μεγάλο έργο. Προτείνουμε τη συνεργασία με την εταιρεία ανεπιφύλακτα.

  Νίκος Κ.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας
 • Μπράβο σας παιδιά. Συνέπεια και ταχύτητα που δεν βρίσκει πλέον εύκολα στην ελληνική πραγματικότητα. Σας σύστησα και αλλού ανεπιφύλακτα. Καλή συνέχεια.

  Αποστόλης Ο.
  Διαχειριστής πολυκατοικίας